2009-06-08 13:14:16• hírek • Gozner Gertrud

Könnyen elkapták a tolvajt

A rendőrök 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték a rablást elkövető férfit, az ügyészek pedig megtiltották, hogy ennek letelte után elhagyja a várost.

Vasárnap, június 7-én délben a 112-es segélyhívószámon érkezett bejelentés a rendőrséghez miszerint rablás történt a megyeközpontban található Milcov sétányon. A bejelentést tevő szemtanú szerint egy középkorú nő volt a rablás áldozata, akitől fényes nappal, erőszakkal vették el a táskáját. A körzeti rendőrörs munkatársai azonnal kiszálltak a helyszínre, így a gyanúsított már nem tudott elmenekülni és a rablás helyszínének közelében hamarosan elfogták.

A nyomozás során a rendőrség munkatársai megállapították, a 27 éves rabló hogy megszerezze az áldozatának értékeit, le akarta tépni a táskát a nő válláról. Mivel ellenállásba ütközött, a gyanúsított meglökte és lerántotta az 54 éves nőt a földre. A rendőrök abban a pillanatban kapták el a tolvajt, amikor az el akart rejtőzni az egyik közeli lépcsőházban. A táskában 210 lej és egyéb értékek voltak, amit a rendőrség teljes egészében visszaszerzett tulajdonosának.


A rendőrség gyorsan elkapta a rablót és visszaszerezte a nő táskáját.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: